وي ادامه داد: در حال حاضر ميزان اعتبار مورد نياز براي اجرايي کردن طرح مطالعاتي که معادل 70 ميليون تومان است از محل اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور به استان همدان اختصاص يافته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان با اشاره به اينکه براي استان همدان شهرک و بازارچه صنايعدستي تؤامان تعريف شده، اظهار داشت: هشت بازارچه صنايعدستي و هنرهاي سنتي براي استان همدان در نظر گرفته شده است.
جعفرپور تصريح کرد: اين بازارچهها در شهرستانهاي همدان، ملاير، تويسرکان، نهاوند، کبودرآهنگ، رزن و بهار تعريف شده است.
وي با بيان اينکه نسبت به اختصاص زمينهاي موردنظر بازارچهها، از فرمانداري شهرستانها استعلام کردهايم و نهايت همکاري از سوي فرمانداريها با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان انجام شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: قصد داريم براي بازارچههاي صنايعدستي استان بحث تخصصي شدن را در رشتههاي بومي و اصيل استان در نظر بگيريم.
جعفرپور خاطرنشان کرد: شهرک صنايعدستي استان نيز با برنامهريزيهاي انجام شده براي شهرستان همدان به عنوان مرکز استان در نظر گرفته شده است.
وي يادآور شد: برآورد زماني براي پايان يافتن طرح مطالعات شهرک و بازارچه صنايعدستي و هنرهاي سنتي به دليل گستردگي و وسعت کار مشخص نشده است./111
انتهای پیام/